Сарадња у спровођењу обука и континуиране професионалне едукације интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине

Пошаљи документе на е-маил

Е-маил пошиљаоца (*):
Е-маил примаоца (*):
Коментар:

Меморандум о сарадњи у области обука и континуиране професионалне едукације интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине између Централне хармонизацијске јединице Министарства финансија и трезора Босне и Херцеговине и Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске потписан је у понедјељак, 5. децембра 2022. године, у Бањалуци.

Меморандум су потписали Владимир Станимировић, директор Централне хармонизацијске јединице Министарства финансија и трезора БиХ, и проф. др Новак Кондић, генерални секретар Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске.

Циљ Меморандума је утврђивање облика сарадње страна потписница како би се обезбиједило спровођење Програма обуке и сертификовања интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине и Одлуке о начину бодовања, евидентирања и извјештавања о континуираној професионалној едукацији интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине, ради достизања и очувања потребног квалитета серификовања, обуке и континуиране професионалне едукације интерних ревизора.

Потписаним Меморандумом дефинисана је сарадња у области континуиране професионалне едукације интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине, признавања обука и едукација Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске у поступку сертификовања интерних ревизора у институцијама Босне и Херцеговине, те сарадња и размјена информација у вези са утврђивањем и реализацијом програма, садржаја и начина извођења обука Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске из области рачуноводства, ревизије и финансија.

Меморандум о сарадњи са Савезом рачуновођа и ревизора РС

MART 2024
Пон Уто Сри Чет Пет Суб Нед
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

СЕКТОРИ

КАТЕГОРИЈЕ

Вијести

 

Посљедње вијести

Радионица о примјени PIFC aпликације у раду интерне ревизије Радионица о примјени PIFC aпликације у раду интерне ревизије
Реализован план обука за интерне ревизоре за 2023. годину Реализован план обука за интерне ревизоре за 2023. годину
Реализован план обука из области финансијског управљања и контроле за 2023. годину Реализован план обука из области финансијског управљања и контроле за 2023. годину
Студијска посјета Холандији Студијска посјета Холандији